середу, 4 березня 2015 р.

Поет за станом душі


3 березня у Нововолинському вищому професійному училищі працівником центральної міської бібліотеки Приступою Л. Б. проведено авторську зустріч з місцевим поетом, членом літературно-мистецької вітальні "Мамина криниця" Анатолієм Поліщуком. Він автор п’яти поетичних збірок: «Сонячний зайчик», «Осінні етюди», «Озерний край», «Спасибі,  люди,  за майдан», «Неоголошена війна».  
Послухати поезію, поспілкуватись, придбати книги мали нагоду учні другого курсу  кухарів – кондитерів  41 групи та першого курсу кравців – вишивальників 51 групи.
Автор поділився зі слухачами секретами  своєї творчості, відкрив джерело свого натхнення та поділився планами на майбутнє.
Присутні щиро сприймали пана Анатолія, його творчість.  У виконанні учнів ВПУ та у авторському виконанні лунали поезії про красу рідного краю, Україну,  світлі людські почуття, буремні події майдану  та про війну. Кожен рядок вірша А. Поліщука  пронизаний болем за долю України та її майбутнє. Щирими оплесками зустрічали  пісні  «Веселий дощик», «Осінній блюз» та « У серці лишаться безсмертні» у виконанні Віктора Гаврилюка та Ореста Радобенка.
Наприкінці  творчої зустрічі  поет подарував бібліотеці ВПУ  збірки поезій, бажаючі  ознайомились  із викладкою літератури «Поет відомий, невідомий…».
Поезія, котра звучала  на авторській зустрічі,  торкнулася душі кожного присутнього, зігріла наші серця. Читайте поезію  Анатолія Поліщука,  вона бентежить, тривожить, надихає, змушує думати, лікує серця і душі!










Немає коментарів:

Дописати коментар