середу, 26 жовтня 2016 р.

«Доброта і милосердя – це милість людського серця»

Другий місяць осені починається з особливих дат – Міжнародного дня зору та Міжнародного дня Білої тростини, які нагадують суспільству про існування поруч людей з обмеженими фізичними можливостями.
У рамках місячника «Якщо добром зігріте серце» 26 жовтня члени літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» завітали до Нововолинської первинної організації УТОС із  літературною годиною «Доброта і милосердя – це милість людського серця».
Молитвою розпочав захід настоятель Свято-Вознесенської церкви міста Нововолинська, протоієрей, кандидат богослов’я, отець Віктор Мельник.
Ведуча заходу Ірина Губерук розповіла про  милосердя та доброту  як найцінніші, вічні людські скарби.

«Добро не можливе без любові до ближнього», - такий лейтмотив поезій Юрія Андросова, Лідії Шевельової, Ярослава Гиця, Віктора Мельника, які вони продекламували для людей, котрі, можливо, не бачать кольорів світу, але мають добре розвинуті почуття. Бурхливими оплесками зустрічали незрячі кожну пісню нашого «нововолинського соловейка», поета, композитора Олександра Каліщука.


Бібліотекар  побажала присутнім довгих  років здорового, мирного та безтурботного життя, а керівник УТОСу Никитюк Антоніна Петрівна подякувала поетам  за таке чудове свято.



Всім нам нелегко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо, що поруч є люди, яким набагато гірше. Сподіваємося, що після цієї щирої зустрічі кожен присутній на заході понесе із собою іскринку радості і світла.




Немає коментарів:

Дописати коментар