четвер, 11 квітня 2019 р.

До 75-річчя Юрія Андросова відбулася година поезії у бібліотеці

10 квітня у рамках розширеного засідання літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця», що працює при Нововолинській центральній міській бібліотеці, відбулася година поезії «Гірко розривається римами душа», присвячена 75-річчю від дня народження місцевого поета Юрія Андросова. Він пише про свою долю, не дуже просту та легку, про своє бачення та розуміння Бога. Ведуча заходу Людмила Турик зазначила, що кожен вірш поета – це маленький світ, невеличка зірка у Всесвіті земних почуттів, особливо любові.
На заході звучали вірші, у яких поєднались любов до Бога, до людей і до історії свого краю, у виконані автора та бібліотечних працівників: Ірини Губерук, Ганни Кондратюк, Іванни Кравчук, Ірини Чмух. Юрій Андросов також ознайомив присутніх із уривком зі свого майбутнього прозового твору.

Ювіляра щиро вітали член вітальні Людмила Микитюк, директор Нововолинської ЦБС Світлана Кухарук, син Олекандр та невістка Світлана.



Отож, бібліотечні працівники, учні групи № 53 ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» разом із бібліотекарями Тетяною Поліщук і Марією Тихоходовою, члени вітальні мали чудову нагоду полинути у світ поезії Юрія Костянтиновича.

Немає коментарів:

Дописати коментар