середу, 12 листопада 2014 р.

Презентація 2-го випуску поетичного альманаху «Мамина криниця».

Уже більше 20 років живить джерельною водою духовності і людяності, додає снаги залюбленим у слово і мистецтво наша літературно – мистецька вітальня «Мамина криниця», котра продовжує славні традиції клубу «Барви слова» та діє при центральній міській бібліотеці.
11 листопада в рамках розширеного засідання вітальні було презентовано 2-ий випуск альманаху «Мамина криниця», котрий нещодавно побачив світ  у ТЗоВ «Бізнес Інтернет Центр». Головне його багатство – автори, число і літературний рівень, яких постійно зростає.

         До книги увійшли віршовані рядки 16 авторів, місцевих поетів, а також твори нашої землячки Валентини Чайковської, котра проживає в Ізраїлі. Багато з них мають у своєму творчому доробку видані збірки поезій, дитячі книги. Своїм словом вони несуть людям прекрасне. Їх поезія присвячена почуттям любові, материнства, дружбі, красі природи, синівської любові до рідної землі. Наші поети порушують чимало питань, які хвилюють сучасників, не оминають в своїй поезії актуальних подій, розмірковують над місцем поета в суспільстві, над сумними реаліями життя.
         Присутні в залі мали чудову нагоду поспілкуватися з творчими людьми міста. Нікого не лишили байдужим поезії, що звучали у виконанні самих авторів, а також культорганізатора і режисера  міського Палацу культури О. Марків, студентів НЕМКу, старшокласників НВК «Нововолинської спеціалізованої школи №1 – колегіуму».  Звучали пісні на вірші авторів альманаху Світлани Жури та Свілани Бусел Костюк.
         Бажаючі мали можливість ознайомитись з викладкою літератури «Жива криничка поезії» де представлені твори місцевих поетів.










Немає коментарів:

Дописати коментар