середу, 28 червня 2023 р.

І знову говорили про поезію в Нововолинській центральній бібліотеці

Шанобливе та поважне ставлення до жінки-матері, її високий авторитет у сім'ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народові, а материнська любов була і є надійною та могутньою силою, опорою духовності, інтелекту, звершень. Саме ці цінності ми маємо прививати наступним поколінням. 

Отож організаційний комітет  нового літературного альманаху «Відображення» запропонував усім тим авторам, які мають напрацювання на цю тематику, долучитися до чергового його випуску. Приємно, що дві членкині літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця», яка вже упродовж багатьох років функціонує при центральній міській бібліотеці нашого міста, відправили до альманаху свою поезію. Це, зокрема, вимушена переселенка із міста Соледар, котра порівняно недавно, але активно долучилася до числа любителів поезії Валентина Мирошниченко та нововолинянка Галина Ільницька.


27 червня у Нововолинській міській центральній бібліотеці бібліотекарка Людмила Турик ініціювала і провела годину поезії «Щаслива родина – міцна Україна».



Валентина Мирошниченко та Галина Ільницька читали свої вірші, котрі ввійшли до нового альманаху, поділилися найближчими планами і приймали щирі вітання:

від колег по перу Любові Занічковської та Людмили Микитюк


бібліотекарки ТНЕУ Любові Приступи,

а також від юристки Нововолинського  МНК Зінаїди Якименко.


Валентина Мірошниченко та Галина Ільницька закликали брати активнішу участь у випуску цього та багатьох інших альманахів, аби їхня творчість була доступна більш широкому колу поціновувачів поетичного слова.

                                                                                    Бібліотекарка Людмила Турик

Немає коментарів:

Дописати коментар