середу, 13 листопада 2019 р.

У Нововолинській бібліотеці відбувся ювілейний вечір Ірини Приступи

12 листопада у рамках розширеного засідання літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця», що діє при Нововолинській центральній міській бібліотеці, відбувся  літературно-мистецький вечір Ірини Приступи «…в любові – творчість і натхнення».
Про лікарку, поетку, художницю, музиканта і просто чарівну жінку розповідала  ведуча директор ЦБС Світлана Кухарук.
Цей рік став для Ірини Святославівни ювілейним – у червні вона відсвяткувала 45-річчя, а також вийшла з друку її друга збірка поезій «Кохання з присмаком розлуки», яку презентували на святковому вечорі. Завідувачка відділу обслуговування Оксана Жабровець, бібліотекарі Антоніна Костилева, Людмила Турик та Інна Кромберг, передаючи усі переживання та емоції, вміло декламували вірші поетеси.

 На творчу зустріч з Іриною Приступою з дарунками та привітаннями завітало чимало гостей. Спогадами з дитячих та юнацьких років ділилися мама Раїса Іванівна, однокласниця Наталія Третяк-Романчук, колишня учителька Феодосія Григорівна Півницька.


Щирим словом привітали поетесу подруга Оксана Гришина, директор Палацу культури Марія Олійчук, голова та члени літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» Ярослав Гиць, Іван Пукля, Юрій Андросов, Ангеліна Мазурова, Людмила Микитюк, отець Віктор Мельник, самодіяльний композитор, поет, заслужений працівник культури Олександр Каліщук.







Для шанувальників пані Ірина читала свої поезії та виконала музичну композицію. 

Між квітами та автографами авторці бажали, щоб її поетична душа і надалі осявалася світлом поетичного Слова, а творче покуття не полишали натхнення та щаслива творча доля.

Немає коментарів:

Дописати коментар