четвер, 28 листопада 2019 р.

Поетичний діалог з Олександром Каліщуком відбувся у Нововолинській організації УТОС

27 листопада у Нововолинській первинній організації УТОС для людей з обмеженими фізичними можливостями відбувся святковий поетичний діалог з Олександром Каліщуком «Відчувай себе щасливим зараз і завжди...».  Поет, композитор, заслужений працівник культури України, член Національної ліги композиторів України, кавалер ордена «За заслуги» ІІІ ступеня, Почесний громадянин міста Нововолинська, співак, без якого не обходиться майже жодна подія, де звучать пісня і музика. Не лише «Волиняночка», а й інші пісні Олександра Пилиповича давно вважаються народними, вони звучать далеко за межами Волині і навіть України.
Олександр Каліщук під час спілкування з бібліотекарем Людмилою Турик розповів про свої життєві дороги і творчий доробок. Ведуча заходу звернула увагу на активну громадську діяльність поета і композитора, адже він, незважаючи на чимало домашніх клопотів і поважний вік, завжди серед людей – веселий, жартівливий, доброзичливий, активний, хороший співрозмовник, який глибоко вірить у Бога і надіється на краще майбутнє України. А його пісні дарують людям радість і насолоду.
Чудову людину, активного учасника літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» прийшли привітати колеги по перу – Ярослав Гиць, Юрій Андросов, Людмила Микитюк та Ангеліна Мазурова, і подарували ікону Князя Володимира.



   

Слова вдячності за  творчість і талант висловила голова Нововолинського осередку УТОС Галина Маліц і подарувала Олександру Каліщуку сувенір, зроблений власноруч членами цієї первинної організації. 
Із задоволенням присутні слухали пісні «волинського соловейка»: «Моє село», «Галочко моя», «Дума про Україну», «Стрілецька могила», «Єднаймося», «Рідне наше  місто»,  «Життя прекрасне» у виконанні автора.


9 грудня Олександр Каліщук відзначатиме свій 88-й день народження.
Многії ж і благії літа Вам, Олександре Пилиповичу, і прожити багато років у парі, в здоров’ї та радості, написати ще не один віночок українських пісень.

Немає коментарів:

Дописати коментар