четвер, 28 жовтня 2021 р.

Нововолинські поети завітали в УТОС

    Другий місяць осені починається з особливих дат – Міжнародного дня зору та Міжнародного дня Білої тростини, які нагадують суспільству про існування поруч людей з обмеженими фізичними можливостями.

    27 жовтня члени літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» завітали до Нововолинської первинної організації УТОС із  поетично-музичною годиною «Доброта і милосердя – це милість людського серця».

    Ведуча заходу Людмила Турик розповіла про  милосердя та доброту  як найцінніші, вічні людські скарби. Напевне, як ніхто цієї допомоги потребують ті, хто не бачать усіх фарб навколишнього світу.


    Вперше у залі УТОСу свою поезію читали Галина Ільницька і Любов Занічковська. А також прозвучали вірші місцевих поетів Ярослава Гиця, Олександра Каліщука, Людмили Микитюк, Ірини Мартинишин-Приступи, Світлани Костюк, Івана Пуклі та Віктора Мельника.

    Всім нам нелегко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо, що поруч є люди, яким набагато гірше. Сподіваємося, що після цієї щирої зустрічі кожен присутній на заході понесе із собою іскринку радості і світла.

    Бібліотекар Людмила Турик  побажала присутнім довгих  років здорового, мирного та безтурботного життя, а керівник УТОСу Галина Маліц подякувала поетам  за чудове свято.

                                                                                        Бібліотекар Людмила Турик

Немає коментарів:

Дописати коментар