понеділок, 18 липня 2022 р.

Зустріч з місцевою поетесою Любов'ю Занічковською

14 липня 2022 року у Нововолинській центральній міській бібліотеці на розширеному засіданні літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» пройшло поетичне інтерв'ю з Любов'ю Занічковською «А світ цей сповнений любові…»

Поетеса радо погодилась зустрітися, поспілкуватися, познайомити із своєю творчістю, а також поділитися своїми літературними надбаннями.

У 2019 році побачила світ невелика збірка «Мелодия  любви». Такий подарунок отримала Любов Занічковська з нагоди свого ювілею від дітей. Того ж року вірші пані Люби було надруковано у збірці «І життя, наче танець над прірвою». У 2020 році ліричні твори поетеси зявились на сторінках Всеукраїнського літературно-мистецького альманаху «Водограй мрій». У 2021 році Любов Занічковська брала участь у конкурсі від Всеукраїнської поетичної родини у соцмережі «Фейсбук» до Дня української писемності та мови, за результатами якого найкращі твори опублікували в збірнику «Під спів солов'я у ніч горобину». Звісно, лірика нашої землячки теж є на тих сторінках.

Захоплення поезією Любові Занічковської не лише поділяє, а й підтримує родина і чоловік Віталій зокрема, який прекрасно володіє грою на гітарі і вже поклав окремі вірші на музику. 

Зустріч у книгозбірні супроводжувалася не лише знайомством із поетичним світом Занічковської, а й словами щирих побажань, які лунали на адресу авторки.



Творчі колеги: Ірина Мартинишин, Людмила Микитюк, Галина Ільницька

Ліричні рядки цієї майстрині слова не залишили байдужими слухачів. Поезія її особлива, мова співуча, а проблеми, які порушує авторка, хвилюють душу кожної людини. 


                                                           Захід провела бібліотекарка Людмила Турик.

Немає коментарів:

Дописати коментар